Tallers

En els meus tallers et proposo que desconnectis durant un temps de la tecnologia i connectis amb tu en un lloc espectacular i únic. Descobreix les virtuts del contacte amb la natura, i impregna’t de l’energia d’aquesta petita vall a només 40 km de Barcelona.

Entre pins, alzines i roures, treballarem en un entorn que afavorirà a la pròpia connexió, multiplicant tot allò après i que faran d’aquest dia una experiència vital.

Aquests tallers et donaran les eines per poder connectar amb els teus valors i fortaleses i així poder prendre les decisions més encertades.  T’acompanyaré en aquest procés personal d’empoderament amb l’objectiu que reprenguis les regnes de la teva vida i et facis conscient de tot allò que t’intoxica i et fa mal i allò que t’aporta força i valor.

Els tallers són d’un dia sencer i inclouen dinàmiques d’autoconeixement, meditacions i visualitzacions, caminades per la natura, banys de bosc i exercicis d’alliberació emocional. Un cop finalitzat et garanteixo que marxaràs amb l’anima més lleugera, neta d’estrès i plena d’energia.

Hi ha la opció de poder realitzar un àpat vegetarià o vegà nutritiu i saludable cuinat a foc lent amb els productes cultivats a l’horta de Can Brossa.