Qui soc jo

Doncs, jo soc l’Emma, vaig néixer el 1970 i he viscut sempre envoltada dels boscos de la Vall d’Horta. Probablement, la meva sensibilitat prové d’aquest contacte dia a dia amb la natura.

Sóc mare i visc amb la meva filla a la masia de Can Brossa de la que ella n’és ja la sisena generació.

Una de les meves grans passions és viatjar. He conviscut amb comunitats d’Amèrica, Àfrica i Àsia de les que he après molt sobre l’essència humana i sobre tot allò que ens uneix.

Sóc una persona amb moltes inquietuds. M’apassiona la fotografia, la dansa i el coneixement de les plantes medicinals.

Arrel d’un curs d’autocoaching vaig començar un procés de creixement personal que m’ha dut a compaginar al llarg de molts anys la feina amb la passió per ajudar als altres. Aquesta és la raó i el motor pel qual m’he format en teràpia Gestalt, en Reiki i Kinesiologia, en Flors de Bach, en teràpia sistèmica amb Playmobil i en cartes interpretatives OH.

El confinament de l’any 2020 em va servir per a posar un punt d’inflexió i tancar el projecte professional que havia dut a terme fins aleshores, un petit restaurant de cuina casolana al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. I engegar, ara si, amb molta il·lusió aquest nou projecte vital que és l’Apapaxa’t.

El meu gran anhel, ajudar als altres.